OM EKOSHINE

EKOSHINE

Vi bryr oss om den verden vi lever i og ønsker å gjøre den grønnere.

Våre tjenester utføres etter verdensledende og nye metoder.

  • Kvalitet: Grundig bilvask som fjerner all skitt
  • Fleksibilitet: Bilvasken utføres hvor som helst.
  • Stort utvalg av tjenester: kjøretøyets vedlikehold fra A til Å.
  • Miljø: Vi bruker ikke kjemikalier og sparer vann.
 • Smarte løsninger:

  • Onlinebestilling: Enkel og rask bestilling av tjenester.
  • Forretningssystemer: Rask og lett bruk for virksomhetene
  • Bilforhandlersystem: Rask og praktisk bilrengjøring før salg.
  • Kundeservice: Våre medarbeidere på kundeservice er alltid på plass for å løse dine problemer.

  EKOSHINE

  Teknologisk innovasjon her og nå.

  Dampbiler og app

  Bilene  våre er utstyrt med de nyeste dampvaskmaskinene på markedet. På den måten sikrer vi høy kvalitet og lav miljøpåvirkning. Vi bruker kun 3-5 liter vann per vask.  Vi gjør vårt ytterste for å tilby våre kunder de beste tjenestene til en konkurransedyktig pris. Samtidig sikrer vi at tjenestene utføres raskt og med høy kvalitet.
  Vårt IT -styringssystem lar våre kunder enkelt og raskt bestille tjenester og effektiv driften av kjøretøyetSystemet oppdateres kontinuerlig i henhold til kundenes behov fordi vi vet godt hva kundene vil ha fra oss. Systemet gir informasjon om alt fra fakturaer, antall bilvask, aktive brukere, neste ordre og hvor mye tid og vann som er spart. 

  EKOSHINE

  Et selskap som vokser raskt

  EkoShine ble etablert i 2020 og siktet mot å bringe en ny, økologisk bilvaskmetode på markedet for å være effektiv, pålitelig og tilpasset dagens verden der ingenting er mer dyrbart enn vår tid.

  Siden selskapet startet, har EkoShine fått mye nyttig erfaring innen bilvask. Vi har fått kurs av våre utstyrsleverandører om hvordan man utfører arbeid så effektivt og trygt som mulig.  Nå har vi sju  biler som kjører i byen hver dag, men vi vokser og utvider oss raskt. Vi er glade for at  folk er så interesserte i å bevare naturressursene og spare tid. På samme måte som de er åpne for ny teknologi.  I løpet av kort tid tror vi at vi kommer til å bli den største og sikreste

  EKOSHINE

  Alt for naturen og fornøyde kunder

  MILJØANSVAR

  Vi jobber hardt for å la jorden være så grønn som mulig.
  Vår bilvaskmetode krever ikke mye vann, og vi bruker heller ikke kjemikalier som kan være skadelige for naturen eller blir liggende igjen.
  Produktene vi bruker oppfyller alle kravene til økologiske produkter. De er miljøvennlige og er produsert henhold til de høyeste ISO-standardene. Vi stiller alltid krav til biler som brukes av våre servicepartnere . De må oppfylle  EU-standarden, og vi har dialog med relevante kontrollinstanser for å sikre at vi overholder miljøsertifiseringsstandarder.

  SAMFUNNSANSVAR

  EkoShine har skapt godt og attraktivt forretningsgrunnlag for en gruppe selvstendig næringsdrivende. Vi krever alltid mye av oss selv og gjennomfører kurs som øker kompetansen hos medarbeiderne. Vi jobber etter prinsippene for gjennomsiktig virksomhet, slik at våre ansatte har gode arbeidsforhold.

  Lønnen  utbetales  direkte til de ansatte, fullt ut og til rett tid. Arbeidstiden overstiger aldri den lovlige grensen, og overtid betales i henhold til loven. Vi sjekker hele tiden om våre partnere følger sosiale regler, overholder HMS -regelverk, og om de betaler lønn i henhold til loven.

  Har dere flere spørsmål?

  Ta gjerne kontakt

  Vår kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg. EkoShine har skapt muligheter for bedrifter til å styre bilparken på en spesielt enkel måte. Enten du er et lite selskap eller en stor aktør i bilsalgsmarkedet, finner vi alltid de riktige løsningene for bilene dine.

  Order details:

  Date created:

  For date :

  Nera ID

  Bil.nr :

  Nera ID

  Wash type:

  Ekstra tjenester:

  Nera ID

  Note:

  Nera ID

  Kontakt oss

  23 65 44 40

  Man-fre 09:00 - 16:00