BLI EN AV OSS

Bli en uavhengig servicepartner

EKOSHINE

Norges største mobile bilpleie service

EkoShine er Norges største mobile bilvask, og vi vokser raskt.  På grunn av stor etterspørsel trenger vi pålitelige og ansvarlige partnere som kan jobbe selvstendig og  som ønsker å forbedre seg. Våre tjenester utføres på kundens valgte adresse på en innovativ og miljøvennlig måte.

Målet vårt er at alle våre kunder er fornøyde med tjenestene vi utfører. Vi arbeider profesjonelt og møter alltid kundene med et smil.

På grunn av stor etterspørsel tror vi at vi snart vil ha 50 firmabiler rundt i hele Norge. For øyeblikket  trenger vi flest partnere i Oslo- og Bergen -region nå.

Kontakt oss

23 65 44 40

Man-fre 09:00 - 16:00

Vær din egen sjef

Bestem selv hvor mye du vil tjene

Å være en EkoShine partner er en god idé hvis du tiltrekkes av:

  • Biler og vedlikehold av dem
  • Å vise frem gode resultater
  • Vil være din egen sjef og bestemme når du skal jobbe
  • Gode muligheter til å tjene godt
  • Mulighet for å ansette to eller flere biler samtidig
  • Et flott og ungdommelig arbeidsmiljø
  • Av å gi god service med bil, utstyr, forsikring og kjøp av utstyr

Alltid fornøyde kunder

I EkoShine stiller vi høye krav til oss selv og våre partnere. Vi legger stor vekt på kvaliteten på tjenestene vi tilbyr, og vi legger vekt på både vert eget og  partnernes ansvar for miljø og sosiale standarder.  Før dere starter å jobbe i EkoShine, vil dere få grundig opplæring i hvordan dere bruker dampmaskiner. Dere vil få rutinemessig opplæring, arbeidsinstruksjoner, og dere må bestå en test for å begynne å jobbe selvstendig. Teamet vårt i Ekoshine skal gjøre alt for å gjøre det så enkelt som mulig å lære alt som trengs for å få en fin start. 

Dere er alltid velkomne!

Hvis du eller dere har lest alle kravene og er interesserte, ikke nøl med å ta kontakt med oss, så kan du sannsynligvis bli medlem i et av Norges største og beste mobil bilpleie -team. Vi er et team som ønsker at denne verden skal bli litt grønnere.

Vi håper å høre fra deg!  

De reneste hilsener!

EkoShine

Order details:

Date created:

For date :

Nera ID

Bil.nr :

Nera ID

Wash type:

Ekstra tjenester:

Nera ID

Note:

Nera ID

Kontakt oss

23 65 44 40

Man-fre 09:00 - 16:00