Kontakt oss

23 65 44 40

Man-fre 09:00 - 16:00

Email :  

Ofte stilte spørsmål

 • Hvilke dager og tider jobber dere?

  Arbeidstiden vår er mandag- lørdag 8-20. Dere kan bestille bilvask fra 8 til 18. Vi reserverer av to timer for siste bilvask, slik at vi rekker å fullføre arbeide innen klokka 20.00 på grunn av sosiale normer.

 • Hvilke regioner dekker EkoShine?

  Vi jobber for tiden i hele Oslo -regionen.Bærum, Ski, Lørenskog, men vi utvider oss hele tiden og om kort tid skal vi tilby vår tjeneste i hele Norge. Dekker vi deres området, kan dere se her.

 • Hvilke tjenester tilbyr dere?

  Vi utfører innvendig og utvendig bilvask, rengjøring av seter og fjerning av ekstremt møkkete flekker, fjerning av lukt, lykte polering , hjulskift. Påfylling av væske (olje, spylevæske, frostvæske, bremsevæske).

 • Hvordan kan jeg betale?

  Dere får sms etter dere har bestilt tjeneste og kan betale med Vipps eller kredittkort.

 • Hvor kan jeg parkere bilen min?

  Vi anbefaler parkering på veier med lav trafikk. På denne måten kan våre ansatte jobbe trygt når de skal rengjøre kjøretøyet deres.

 • Trenger dere tilgang til vann eller elektrisitet?

  Nei, det gjør vi ikke. Vi har alt i våre biler for å gjøre bilen deres skinnende ren.

 • Hva bør jeg vite når jeg bestiller?

  Når kan bilen brukes etter dampvask ?
  Vanligvis kan bilen brukes umiddelbart etter bilvask.Unntak kan oppstå hvis dere bestiller rengjøring av seter.

  Ved gamle flekker som har vært over lengre tid, må vi rense med dypere fuktighet, noe som er årsaken at setene blir våte over lengre tid (spesielt om høst/vinter).

  Setene rengjøres med profesjonelt Karcher -utstyr, som suger til seg det meste av fuktighet, men noen ganger tar det opp til 24 timer før alt fuktighet er borte.

  Vinyl pleie
  Vinylpleie hjelper for å gjenopprette vinyl hvis fargen har falmet eller det er mye rypper på. Selvfølgelig etter behandling rypper blir ikke borte, men fargen gjenopprette som gjør at vi nesten ikke kan se de rypene som var før behandling. Det er en fin måte å gjenopplive bilen innvending. Dessverre for øyeblikket utfører vi ikke fullstendig fjerning av slitasje på vinyl.

  Avbestilling
  Timebestilling er bindende og må avbestilles 24 timer før avtale for å unngå avbestillingsgebyr. Dersom bilen ikke befinner seg på avtalt sted til avtalt tid, blir kunden belastet for oppdraget. Det er viktig for oss og ikke stå å vente for vi har mange biler å vaske. Ved forsinkelse over 15 minutter må vi fakturere tilleggsgebyr på kr 100,- Hvis dere vil endre bestillingen , vennligst send oss ​​en e -post på info@ekoshine.no.

  Leasing biler
  Leasingselskaper i Norge har strenge krav til bilens tilstand når den skal returneres.Vi utfører full bilrengjøring i henhold til reglene for alle leasingselskaper, og forbereder dem på vellykket levering. Vi vil påpeke at under full rengjøring av bilen, spesielt smuss/skitt som er på setene og må renses kan setene forbli fuktige opptil 24 timer. Derfor anbefaler vi at rengjøring bestilles 1-2 dager før dere må overleverer bilen.

  Varebil - Håndverkerbil
  Kjøretøy i den bransjen er mer utsatt for støv og møkk enn vanlig biler.Arbeidsforhold for yrker som murere eller bygg og anlegg gjør ofte at biler blir skitne etter bare noen få dagers bruk før bilene ofte er veldig skitten. Derfor må vi ofte ta ekstra betalt for slik rengjøring. Kontakt vår kundeservice for mer nøyaktig informasjon og pris.

  Motorvask:
  Vi kan dessverre ikke vaske motoren på kundens adresse.

  Hundehår eller spesielt skittene plasser i bilen
  I standard bilvask det er ikke inkluderer fjerning av dyre hår, flekker osv. Ønsker deres at vi fjernet det, sa må det legges som ekstra tjeneste ved bestilling .

  Vi gjør ikke følgene –
  I standard bilvask pakken inngår ikke rengjøring av bilens under bagasjerom der det pleier reservehjul å ligge. Vi rengjør heller ikke oppbevaringsrommer i bilene. Ønsker dere at vi gjør det, må alt av personlig eiendelene fjernes og la alt være åpent. Er det spesielle skjulte lummer i bilen som skal rengjøres må vi informeres om det.

Order details:

Date created:

For date :

Nera ID

Bil.nr :

Nera ID

Wash type:

Ekstra tjenester:

Nera ID

Note:

Nera ID

Kontakt oss

23 65 44 40

Man-fre 09:00 - 16:00